Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Προϊόντα Artistry~Για να νιώθεις ξεχωριστή & Giveaway



Γεια σας κορίτσια μου!
Στο σημερινό post θα μιλήσουμε για μια εταιρία που βοηθά την σύγχρονη γυναίκα να αναδείξει τα μοναδικά και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της.Αναφέρομαι στην εταιρία ARTISTRY,μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες premium καλλυντικών παγκοσμίως που έχει ως σκοπό να κάνει την γυναίκα να νιώθει αλλά και να είναι ξεχωριστή.
Η εταιρία Artistry εκπροσωπείται εδώ στην Ελλάδα από μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες Απευθείας Πωλήσεων στον κόσμο την AMWAY, η οποία μας προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων μακιγιάζ αλλά και προϊόντων skincare για να βοηθήσει όλες τις γυναίκες να αναδείξουν την φυσική ομορφιά τους.
Πριν από λίγες ήμερες είχα την χαρά να παρευρεθώ σε ένα event που έκανε η Artistry έτσι ώστε να έχουμε την δυνατότητα να γνωρίσουμε τα προϊόντα της και να μάθουμε ακόμη περισσότερα από τους εκπροσώπους της εταιρίας και για τα προϊόντα της αλλά και για την ίδια την εταιρία.

Έτσι λοιπόν η εταιρία Artistry και η Amway μας πρόσφεραν κάποια καλλυντικά με σκοπό να τα δοκιμάσουμε και να γνωρίσουμε ακόμη καλύτερα κάποια από τα διαμάντια της.
 
Αρχικά το πρώτο προϊόν που με ενθουσίασε και ήθελα τόσο πολύ να σας μιλήσω είναι το  ARTISTRY EXACT FIT Beauty Balm Perfecting Prime.


Είναι ένα primer με διάφανη και ανάλαφρη σύνθεση κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και μπορεί να εφαρμοστεί είτε μόνο του είτε κάτω από το foundation σαν βάση για το μακιγιάζ μας για να παρατείνει την διάρκεια του.Ένας λόγος που με ενθουσίασε είναι γιατί λόγο της ανάλαφρης σύστασης του απορροφάτε σε κλάσματα του δευτερολέπτου χωρίς να βαραίνει την επιδερμίδα και όντως το μακιγιάζ διατηρείτε σε άριστη κατάσταση και μετά από πολλές ώρες.Προσωπικά το μακιγιάζ μου παραμένει σταθερό και σε τέλεια κατάσταση~αν και έχω λιπαρό δέρμα~ εφόσον έχω χρησιμοποιήσει αυτό το primer για πάνω από 10 ώρες.Επιπλέον περιέχει SPF35 UVB/UVA PA+++ που προστατεύει το δέρμα μας από τις ακτίνες UV και από τις βλαβερές συνέπειες των ελεύθερων ριζών και του περιβάλλοντος.

Αν επιθυμείς να είναι και το δικό σου μακιγιάζ τόσο σταθερό μπορείς να βρεις το προϊόν εδώ


Ποια γυναίκα μπορεί να πει όχι σε πυκνές και έντονες βλεφαρίδες?ΚΑΜΙΑ
Η ARTISTRY SIGNATURE EYES™ Volume Mascara 


μας χαρίζει μέχρι και 600% περισσότερο όγκο για πιο πυκνές και έντονες βλεφαρίδες και για ένα απόλυτο σαγηνευτικό αποτέλεσμα στα μάτια.Αν και εσύ θέλεις ένα τέτοιο αποτέλεσμα μπορείς να βρεις αυτή την μάσκαρα εδώ



Αν και εσύ αγαπάς τα ρουζ όσο και εγώ τότε μην χάσεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις ένα Must-have προϊόν κατά την άποψη μου.Αναφέρομαι στο ARTISTRY SIGNATURE COLOR Blush 
το οποίο είναι ένα απαλό ρουζ όπου εξασφαλίζει λαμπερή υφή,χαρίζει στην επιδερμίδα μια όψη υγείας και είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος.Έχει την δυνατότητα να τελειοποιεί το φυσικό σχήμα και περίγραμμα του προσώπου και χαρίζει φυσική εμφάνιση που διαρκεί όλη μέρα χάρη στην μοναδική τεχνολογία αντανάκλασης φωτός.Η απόχρωση που έχω εγώ και σου προτείνω αναμφισβήτητα είναι η Golden Light όπου είναι μια ματ,θερμή,φυσική απόχρωση όπου δίνει μια ηλιοκαμένη λάμψη στην επιδερμίδα.


Οι υπόλοιπες αποχρώσεις που μπορείς να βρεις είναι οι Peachy Pink,Soft Rose,Sweet pink.
Αν θες και εσύ να επιλέξεις την κατάλληλη απόχρωση για σένα μπορείς να την βρεις εδώ.


Είσαι στην αναζήτηση για το ιδανικό κραγιόν για τα χείλη σου που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις? 
Μόλις το βρήκες!
Είναι το ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ Crème Lipstick όπου θα τονίσει τα χείλη σου επιτρέποντας την πραγματική απόχρωση να λάμψει.Έχει μια κρεμώδη υφή που χαρίζει μια αίσθηση πολυτέλειας και αφήνει τα χείλη απαλά,λεία και ενυδατωμένα.
Η συσκευασία του είναι άκρως εντυπωσιακή και είναι πραγματικό κόσμημα για το μπουντουάρ σου.
Η απόχρωση που έχω εγώ είναι το 12 Bougainvillea  όπου είναι η απόχρωση που βλέπεις στην φωτογραφία.


 Μπορείς όμως να επιλέξεις εσύ την απόχρωση που επιθυμείς πατώντας εδώ.

Καθώς έρχεται όμως το βράδυ θα πρέπει να καθαρίσουμε πολύ καλά την επιδερμίδα μας και να απομακρύνουμε κάθε ίχνος μακιγιάζ και ρύπων την ατμόσφαιρας.Η Artistry όμως δεν μας αφήνει έτσι.
Μας προσφέρει μια ποικιλία προιόντων Skincare,όπου ένα από αυτά είναι το ARTISTRY Eye & Lip Makeup Remover.


Είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση και είναι οφθαλμολογικά ελεγμένο για να μειώνει τους πιθανούς ερεθισμούς στην περιοχή των ματιών.Έχει μια μη λιπαρή σύνθεση όπου αφήνει μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας στην επιδερμίδα.Έχει την δυνατότητα να διαλύει γρήγορα και να αφαιρεί το μακιγιάζ από τα μάτια και τα χείλη ακόμη και το έντονο και αδιάβροχο μακιγιάζ.Περιλαμβάνει ένα μείγμα συστατικών όπως aloe vera gel,χαμομήλι,απόσταγμα βρώμης,μαλακτικές και υγροσκοπικές ουσίες και είναι χωρίς άρωμα και χρωστικές ουσίες.



Που μπορείς να το βρεις? Δεν έχεις παρά να πατήσεις εδώ.

Αυτά είναι τα προϊόντα που έχω δοκιμάσει αλλά παρακάτω σου έχω φωτογραφίες από το event για να έχεις την δυνατότητα να δεις ακόμη περισσότερα προϊόντα της Artistry.
 Μήπως όμως θέλεις και εσύ να δοκιμάσεις κάποιο προϊόν από την Artistry?
Τότε μην ξεχάσεις να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό~GIVEAWAY που τρέχει στο κανάλι μου στο Youtube----> θα σου έχω το video κάτω από τις φωτογραφίες του event.
Τι θα κερδίσεις αν είσαι τυχερή???Δες το video και θα μάθεις....
Ο διαγωνισμός θα είναι ενεργός μέχρι και την Κυριακή 17/07/16.






















 Αυτό είναι τo video που μπορείς να μάθεις για τα προϊόντα της Artistry και να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό.



Εμείς θα τα πούμε σύντομα...
Φιλιά
Μάρω



1 σχόλιο: